Tips Og Forslag Til Smykker Som Gir Mening

Hvis du har kjøpt smykker, er det viktig å ta deg tid til å ta vare på det. Bare en liten innsats kan få selv et enkelt smykke til å vare lenge. I denne artikkelen finner du ut hvordan du kan ta vare på smykkene dine bedre, og hvordan du kan få gamle smykker til å se ut som nye.

Gjør undersøkelser på de fine steinene dine, spesielt hvis du deltar i regelmessige aktiviteter som kan slå dem i stykker eller helt. Ikke alle steiner er skapt like. Noen kvarts, peridot, ametyst, for å nevne noen, er blant de mest skjøre steinene og vil kreve veldig skånsom slitasje, stell og lagring.

Prøv å velge sølv fremfor gull. De gamle dager med sølv som et mindre metall enn gull er over. Sølv er også konsekvent priset, mens gull fortsetter å stige i pris. Du trenger ikke å bekymre deg for karat med dette metallet. Bare sørg for å unngå nikkel sølv eller tysk sølv, da de ikke inneholder noe ekte sølv.

Du kan få smykker som snakker om gamle og gamle tider. De tar sin styling fra viktoriansk tid og andre berømte tidsperioder. Disse er perfekte stykker til enhver garderobe hvor du vil vise noen gammel verdensklasse. Populære typer inkluderer bakelittsmykker, bokjeder, cameos, celluloidesmykker, dubletter, filigran smykker og mye mer.

Hvis du prøver å kjøpe en diamant på et budsjett, kan du se etter en som har små inneslutninger og har en mindre enn perfekt hvitfarge. Ofte kan du ikke engang se inneslutningene og «av» fargene med det blotte øye, men det kan spare deg for hundrevis eller tusenvis av prisen på steinen.

Hvis du virkelig er forelsket i et kostymesmykke, selv om det er i mindre enn god stand, er det greit å bruke pengene på det. Et stykke du vil verdsette er mer en investering enn den økonomiske kostnaden for en vare, så splurging kan være tillatt.

Bruk smykkene dine på nytt for å få mest mulig ut av hvert stykke. Pakk et halskjede rundt håndleddet for å lage et nytt armbånd. Sett et par klipsøreringer på et par pumper som skoklips, og legg litt gnist til vanlige hæler. Fest en pin eller brosje i et halskjede og oppdater utseendet.

For å unngå en klebrig mengde smykker, hold deg til regelen om to. To flotte brikker om gangen er det meste du bør prøve i ett antrekk. Velg et armbånd og et halskjede, et halskjede og en ring, eller ring og et armbånd. Hold det enkelt for maksimal effekt.

Ved å ta vare på smykkene dine kan du få mest mulig ut av pengene. Et kvalitetssmykke skal kunne vare i livet. Takket være tipsene i denne artikkelen, vet du nå hvordan du kan holde smykkene dine flotte. Hvis du holder rådene her i tankene, vil du glede deg over favorittøreringene og halskjedene dine i årene som kommer.